Om oss

Herrljunga Padelcenter är platsen för alla padelälskare. Vi erbjuder spel på tre dubbelbanor och en singelbana. Våra padelbanor är av allra högsta kvalité och alla våra dubbelbanor är i panoramautförande som innebär att bakväggen består av enbart glaspartier för den optimala spelupplevelsen.
Vanliga banor har bakväggar med ramkonstruktion mellan glaspartierna.

Bra belysning som inte bländar är en viktig del av spelupplevelsen. En vanlig padelbelysning på stolpe ger i regel ett ljusflöde mellan 132 000 – 192 000 lumen, och dessa är egentligen byggda för utomhusbruk.
Våra banor har takbelysning monterad längs med hela långsidorna och ger ett ljusflöde på 256 000 lumen på alla banor. Detta ger en jämn belysning som belyser hela banan utan att blända dig som spelare.

Hela taket är täckt med ett ljudabsorberande innertak och all golvyta runt padelbanorna är belagd med en ljudabsorberande specialmatta, allt för att ge dig den bästa spelupplevelsen.

Hos oss kan du även koppla av eller ladda upp i loungen, värma upp på cyklarna, byta om och duscha i fräscha omklädningsrum där du även hittar vår bastu.

Racketar och bollar

Racket finns att hyra till en kostnad av 40:-
Bollar och lindor finns att köpa i vår varuautomat.
Bättre begagnade bollar lånar du gratis.

Boka

Välkommen att boka din tid via MATCHi.

Vi har öppet 05:00 – 23:00 alla dagar.

Priser varierar beroende på vald tid och längd. Se pris för önskad tid i MATCHi.

Företagare?

Kontakta oss för abonnemang (stående tider), företagsevent eller andra önskemål.

Hitta hit